Studio met flexibele extra ruimte

Een extra aanvulling op onze Bed & Breakfast in Bennekom Gelderland, is sinds kort onze studio. Dit appartement met extra ruimte is voor vele doeleinden beschikbaar. Deze studio is ingericht in dezelfde landelijke ambiance als de rest van onze B&B. Voordeel is dat deze studio zich op de begane grond bevindt en een eigen entree heeft. De studio is ideaal voor zakelijk gebruik, voor kleine bijeenkomsten als een workshop, of training. Kortom, een sfeervolle flexplek.

Vele faciliteiten in onze sfeervolle studio

Net als de overige kamers beschikt de studio over een zitje, flatscreen-tv, wifi, comfortabele boxspringbedden en een keukentje met koelkast en magnetron. Ook hier kunt u koffie en thee zetten en is er warm en koud stromend water. De studio heeft een eigen badkamer met heerlijk zachte badjassen. Op warme dagen kunt u gebruik maken van het aangrenzende terras. In de ochtend serveren wij een heerlijk ontbijt in onze gezellige eetkamer. Gratis parkeren kunt u bij ons voor de deur. Openbaar vervoer vindt u op loopafstand, u bent vlot op station Ede Wageningen.

Bed & Breakfast met sfeervolle ontmoetingsplek

Bent u zeer op uw privacy gesteld, of zoekt u een ruimte waar u kunt overnachten, maar eventueel ook gasten kunt ontvangen? Dan is deze studio in onze Bed & Breakfast ideaal. Dankzij de centrale ligging aan de rand van Bennekom dichtbij de snelweg A12 en op de Veluwe, is onze Bed and Breakfast de ideale uitvalsbasis of ontmoetingsplek. Wij zijn gelegen op een steenworp afstand van de Wageningen Universiteit en Hotel en Congrescentrum de Reehorst in Ede.

Neem contact op voor meer informatie

Boek de studio voor een kleine zakelijke bijeenkomst. Laat uw relaties zien dat u hen waardeert door hen te ontvangen in een gastvrije ambiance. Benodigde faciliteiten voor het gebruik van de studio voor zakelijk gebruik, zijn op aanvraag aan te passen aan uw wensen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze studio? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Gastvrouw Esther Wagenaar vertelt u graag meer.