Bed & Breakfast op basis van logies en ontbijt

Bed & Breakfast Het Woonrijk is een fijne, gastvrije accommodatie op basis van logies en ontbijt. In onze B&B, gevestigd aan de rand van het centrum van Bennekom, hebben wij een aantal comfortabele kamers van alle gemakken voorzien. In een huiselijk, landelijke sfeer, kunt u zich hier heerlijk ontspannen. Geniet van de prachtige omgeving of profiteer van de centrale ligging van ons Bed and Breakfast. Ideaal voor een weekendje of midweek weg, of voor een zakelijk verblijf.

Ruime comfortabele kamers met boxspringbedden

Onze Bed & Breakfast is ingericht in een landelijke stijl waar u zich als gast volkomen thuis kunt voelen. Onze kamers zijn comfortabel en zijn voorzien van diverse faciliteiten. Na een lange dag verpozen buiten de deur, zult u heerlijk slapen in onze boxspringbedden. Of kunt u nog even televisie kijken op de flatscreen tv op uw kamer. Ook is er door het hele pand gratis wifi beschikbaar.

Kamers van alle gemakken voorzien

Er is een keukentje aanwezig, met een koelkast en magnetron en heeft u de mogelijkheid koffie en thee te zetten. Uiteraard is er warm en koud stromend water op uw kamer. U vindt er een comfortabel zitje. Op warme dagen kunt u gebruik maken van het balkon (op kamer 1) of terras voor de Bed & Breakfast. Ook vind u op uw kamer heerlijk, zachte badjassen om uw verblijf nog aangenamer te maken. 
Wij beschikken over twee kamers met eigen douche en toilet en een aantal kamers met gedeelde douche toilet. Geef uw eventuele voorkeur duidelijk aan bij het boeken

Flexibiliteit en gastvrijheid voorop in onze B&B

Om uw dag goed te beginnen serveren wij een lekker ontbijt, dat eventueel aan uw wensen is aan te passen. Wij serveren het ontbijt op uw kamer of in onze gezellige ontbijtkamer. Voor vragen en extra wensen staat uw gastvrouw Esther Wagenaar altijd voor u klaar. Wij vinden het belangrijk dat u zich thuis voelt in ons Bed and Breakfast. Wij zijn flexibel en gastvrij.

Gratis parkeergelegenheid en openbaar vervoer dichtbij

Bij Bed & Breakfast Het Woonrijk kunt u uw auto gratis voor de deur parkeren, maar er is ook een bushalte dichtbij. Zo ben u snel op het station. Winkels en restaurants in Bennekom zijn op loopafstand. Voor de iets langere afstanden of voor de liefhebber van lange fietstochten, kunt u gebruikmaken van onze fietsverhuur (fietsen zijn geschikt voor woon-werkverkeer). Informeer gerust vrijblijvend naar onze kamers en faciliteiten. Esther staat u graag te woord en zal altijd proberen zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen.

Tarieven

2-persoons kamer met balkon en gedeelte douche toilet, inclusief ontbijt o.b.v. 1 persoon:  €69,- p.p.p.n. 
2-persoons kamer met eigen douche en toilet. inclusief ontbijt, o.b.v. 1 persoon:  €79,- p.p.p.n.
2-persoons kamer met eigen douche en toilet. inclusief ontbijt, o.b.v. 2 personen:  €109,- p.n.
1-persoons kamer met eigen douche toilet, inclusief ontbijt:  €74,- p.p.p.n.
1-persoons kamer met gedeelde douche toilet, inclusief ontbijt:  €64,- p.p.p.n.