Bed & Breakfast op basis van logies en ontbijt

Bed & Breakfast Het Woonrijk is een heerlijk, smaakvolle accommodatie op basis van logies en ontbijt. In onze B&B, gevestigd aan de rand van het centrum van Bennekom, hebben wij een aantal comfortabele kamers van alle gemakken voorzien. In een huiselijk, landelijke sfeer, kunt u zich hier heerlijk ontspannen. Geniet van de prachtige omgeving of profiteer van de centrale ligging van ons Bed and Breakfast. Ideaal voor een weekendje of midweek weg, of voor een zakelijk verblijf.

Ruime comfortabele kamers met boxspringbedden

Onze Bed & Breakfast is ingericht in een landelijke stijl waar u zich als gast volkomen thuis kunt voelen. Onze kamers zijn comfortabel en zijn voorzien van vele faciliteiten. Na een lange dag verpozen buiten de deur, zult u heerlijk slapen in onze boxspringbedden. Of kunt u nog even televisie kijken op de flatscreen tv op uw kamer. Ook is er door het hele pand gratis wifi beschikbaar.

Kamers van alle gemakken voorzien

Op uw kamer vindt u een keukentje, met een koelkast en magnetron en heeft u de mogelijkheid koffie en thee te zetten. Uiteraard is er warm en koud stromend water op uw kamer. U vindt er een comfortabel zitje. Op warme dagen kunt u gebruik maken van het balkon of terras bij uw kamer en het woonhuis. Ook vind u op uw kamer heerlijk, zachte badjassen om uw verblijf nog aangenamer te maken.

Flexibiliteit en gastvrijheid voorop in onze B&B

Om uw dag goed te beginnen serveren wij een uitgebreid ontbijt, dat eventueel aan uw wensen is aan te passen. In onze gezellige eetkamer is het daarbij altijd mogelijk kennis te maken met onze andere gasten. Dit levert vaak leuke ontmoetingen op. Voor vragen en extra wensen staat uw gastvrouw Esther Wagenaar altijd voor u klaar. Wij vinden het belangrijk dat u zich thuis voelt in ons Bed and Breakfast. Daarom zijn wij flexibel en staat gastvrijheid bij ons voorop.

Gratis parkeergelegenheid en openbaar vervoer dichtbij

Bij Bed & Breakfast Het Woonrijk kunt u uw auto gratis voor de deur parkeren, maar er is ook een bushalte dichtbij. Zo ben u snel op het station. Winkels en restaurants in Bennekom zijn op loopafstand. Voor de iets langere afstanden of voor de liefhebber van lange fietstochten, kunt u gebruikmaken van onze fietsverhuur. Informeer gerust vrijblijvend naar onze kamers en faciliteiten. Esther staat u graag te woord en zal altijd proberen zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen.